Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: «Όχι στο κλείσιμο Νοσοκομείου και ΙΚΑ». Συλλαλητήριο στις 19 Σεπτεμβρίου


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΕΚΝ με την οποία καλεί τους Ναουσαίους σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 19η Σεπτεμβρίου ,στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Καρατάσου, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στη συγχώνευση  - κλείσιμο Νοσοκομείου και ΙΚΑ.Να μη μείνει κανένας αγιάτρευτος – απροστάτευτος». Η
ανακοίνωση λέει τα εξής:
Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής μας να πάρουν αποφάσεις με βάση τα 2 αιτήματα που πρότεινε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου:
1.Να μη συγχωνευτούν – κλείσουν Νοσοκομείο και ΙΚΑ Νάουσας, να στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό όλες οι κλινικές και οι υπηρεσίες έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
2.Συλλογικά – οργανωμένα, με αποφάσεις όλων των φορέων, σωματείων, συλλόγων να μη μείνει κανένας αγιάτρευτος και χωρίς φάρμακα στο νοσοκομείο – ΙΚΑ είτε είναι ασφαλισμένος είτε όχι.Καλούμε τα προεδρεία όλων των φορέων την ημέρα του συλλαλητηρίου να παρευρεθούν στην παράσταση στο ΙΚΑ στις 11.00 το πρωί.
Με σύνθημα:
Μπορούμε να τους σταματήσουμε
Μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα
Έμπρακτα, συλλογικά και οργανωμένα με αποφάσεις των ΔΣ να συμπαρασταθούμε τους εργαζόμενους, μαγαζάτορες και αγρότες που βρέθηκαν ανασφάλιστοι, άνεργοι και χωρίς εισόδημα.
Να υπερασπιστούμε το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό, την υγεία
Να μην επιτρέψουμε να κλείσουν ΙΚΑ και Νοσοκομείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου