Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Διακοπή της συναυλίας Νταλάρα-Τσαλιγοπούλου λόγω ξαφνικής βροχής το βράδυ της Πέμπτης



Διακόπηκε λόγω της ξαφνικής βροχόπτωσης, περίπου μία ώρα μετά την έναρξή της, η δεύτερη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Ελένης Τσαλιγοπούλου στη...
Νάουσα την Πέμπτη. Η συναυλία, λόγω του απειλητικού καιρού (είχε ψιχαλίσει λίγη ώρα πριν), ξεκίνησε αμέσως μόλις γέμισε το θέατρο (8.20) και διακόπηκε γύρω στις 9.30, την ώρα που ήταν στη σκηνή ο Γιώργος Νταλάρας. Ακολούθησε πανικός στην κατάμεστη αίθουσα, με τον κόσμο όμως να είναι προετοιμασμένος έχοντας ομπρέλες. Σε περίπου δέκα λεπτά είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι θεατές, ενώ παρέμεναν στη θέση τους με την ελπίδα της διακοπής της βροχής και της συνέχισης της συναυλίας περίπου 200 άτομα.





3 σχόλια:

  1. Υπάρχει και η Ε.Μ.Υ. αλλά και το ίντερνετ καθώς άνετα μπορούσαν να προβλέψουν και τον καιρό. Πήγε κρίμα τόσος κόσμος που επισκέφθηκε την Νάουσα αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες..γιατί όπως όλοι ήθελαν να απολαύσουν την συναυλία της Τετάρτης..το ίδιο ακριβώς επιθυμούσαν και οι θεατές της Πέμπτης! Μεγάλη αδικία..αλλά και απογοήτευση που δεν πάρθηκαν τα κατάλληλα μέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι μεγαλη αδικια ο καιρος απο το μεσημερι φαινοταν.....αλλα κανεις δν εκανε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ναι..δηλαδή δεν μπορούσε ο δήμαρχος να έχει κάνει μια τέντα πάνω από το θέατρο; τόσο δύσκολο είναι πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή