Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κλιμάκιο της "Χρυσής Αυγής" στα ελευθέρια της Νάουσας. Θα καταθέσουν στεφάνι;

Κλιμάκιο της "Χρυσής Αυγής" βρέθηκε το πρωί στο Ναό της Μεταμόρφωσης της Νάουσας, την ώρα που ο  ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος  τελούσε την δοξολογία.  Εκτός από τα τρία άτομα που εισήλθαν στον Ναό, υπήρχαν και άλλα 5-6 στον χώρο του διοικητηρίου της πόλης. Το ζήτημα είναι αν θα
επιχειρήσουν να καταθέσουν στεφάνι στο Ηρώον της Νάουσας και αν θα υπάρξουν προστριβές με αριστεριστές της περιοχής!

28 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΡΘΑΝ,ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;ΟΧΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι κ. Ελευθεριάδη, το ζήτημα δεν είναι αν θα καταθέσουν ή όχι στεφάνι και αν θα προκληθούν επεισόδια από ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, το ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν παρέστει στις εκδηλώσεις, καθώς κανείς κυβερνητικός και όχι μόνο Βουλευτής δεν τίμησε με την παρουσία του την Νάουσα. Μπράβο λοιπόν στα παιδιά και στην ΧΑ. Περαστικά σας κύριοι της κυβέρνησης και λοιποί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παρευρισκόμενοι στη δοξολογία πώς αντέδρασαν όταν είδαν το κλιμάκιο της Χ.Α.; Το αποδέχτηκαν παθητικά. Έρχονται χειρότερες μέρες...τι θα δουν τα μάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θλιβερή εικόνα αυτοί οι τρεις στη δοξολογία και οι άλλοι ομοϊδεάτες από έξω, να αμαυρώνουν μια ιστορική μέρα της Νάουσας!! Θυμίζουν νταβατζήδες με τα τατουάζ και το βλοσυρό και αξυριστο ύφος. Οι μαύρες μπλούζες τους και οι καμπαρντίνα του ενός θυμίζει γκεσταμπίτες λίγο πριν το εκτελεστικό απόσπασμα. Το βλέμμα τους ψάχνει τα θύματα που θα εκτελέσουν. Σήμερα η Νάουσα θύμιζε το 1942 και όχι το 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί, κύριε, που λέτε ότι τίμησαν την πόλη είναι νταβατζήδες και αλήτες που χρησιμοποιούν ένα λαϊκίστικο δήθεν πατριωτικό λόγο. Ξεγελάνε τύπους σαν και σας και τους κάνουν να νιώθουν "περηφάνια" Όταν όμως θα σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο τότε τι θα λέτε; Α, και καλό είναι να διαβάσετε λίγο Ιστορία για το φασισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έχουν κότσια ας κατέβουν αύριο στην απεργία να τους τιμήσει η εργατική τάξη, όπως τους τίμησε και στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.... Αλλά οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, μπορούν όπως και οι πρόγονοι τους να δηλώνουν τιμή μόνο σε μία τάξη... αυτή των αφεντικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala oi 5-6 ti girevane sto xoro tou doihkitiriou??pinan kafedakxi me ta filarakia tous??ton terma deksia me ta tzoufia ta mpratsa ton dinoun xartziliki h mou fenete??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΗΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥΥΥΥΥ????ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ Η ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο φασισμος της ψευδοαριστερας και της κουλτουρας λεγεται ακτιβισμος

    ο φασισμος της Σοσιαλδημοκρατιας και του ΕΘΝΙΣΜΟΥ λεγεται ναζισμος

    το αυγο του φιδιου εκωλαυτηκε, οι αριστεροι φαντασιωνονται εμφυλιο και να ανεβουν στα βουνα. οι "δεξιοι" φανταζονται το λαο στην εξουσια. προσδεθειτε η πραγματικοτητα θα ειναι σκληρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα από αντίδραση και αγανάκτηση στο πολιτικό σύστημα να υπήρχε κάποια συμπάθεια , στη χρυσή αυγή σήμερα βλέποντάς το χάλι τους και την αμορφωσιά τους απογοητεύτηκα .
    Α Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απελευθέρωση της πόλης τιμάται στους καθημερινούς αγώνες..

    αλλά ο χρυσαυγίτης ως απόγονος των ταγματασφαλιτών, τι σχέση έχεις με τους αγώνες της πόλης για υγεία, εργασία, προκοπή; Το μόνο που πρεσβεύει είναι η εξόντωση κάθετι διαφορετικού από την αμόρφωτη εθνικιστική σου ταυτότητα.

    Σύντομα η πόλη θα δώσει το μάθημα που αξίζει στους ναζιστές χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ17 Οκτωβρίου 2012 στις 9:41 μ.μ.

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥΣ? ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ?---ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ -ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!ΞΥΔΙ!!---Υ.Γ.-ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ [ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ]!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ κ. Σαχινίδη είσαι χρυσαυγίτης και δε φοβάσαι μη σου κάψουν το σπίτι. Τα φασιστοειδή συντρόφια σου θα σε προστατέψουν. Αντίθετα εμείς οι ανώνυμοι προσπαθούμε να γλιτώσουμε τη ζωή μας και την περιουσία μας τώρα που δεν υπάρχει κράτος να μας προστατέψει από σας. Gege?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο ρε παλικαρά, ελληναρά με το ονοματεπώνυμο. Όταν μάθεις για το φασισμό που υποστηρίζεις θα ντρέπεσαι για το λάθος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι άντρες τα βάζουν με τους δυνατούς και τ' αφεντικά, όχι με τους αδύναμους τις γυναίκες και τους μετανάστες. Άντρες είναι αυτοί που έχουν χαρακτήρα, ήθος, ευγένεια ψυχής, καθαρή σκέψη με επιχειρήματα. Όχι αυτοί που χρησιμοποιούν βία, βρισίες και ασχήμιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαχινίδη Ιωάννη, υποψήφιε βουλευτή στην πέλλα, τα καλόπαιδα σου στην Ημαθία δεν μπορούν να κάνουν κατάθεση στεφάνου και κουβαλιέσαι κάθε φορά Ημαθία;. Μάλλον δεν σου φτασε η ξεφτίλα σου στη Βέροια, θες να φας φτύσιμο και στον υπόλοιπο νομό...

    Πουλικέ της Χρυσής Αυγής, τσιράκι των τραπεζών και της τρόικας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως σε όλα τα άρθρα του συγκεκριμένου blog που έχουν να κάνουν με την Χρυσή Αυγή πάντα υπάρχουν οι "ανώνυμοι μάγκες" που πετάνε απειλές διαφόρων τύπων. Επίσης κύριοι προοδευτικοί πείτε μας σας παρακαλώ έστω και μια περίπτωση στην οποία κάηκαν γραφεία κάποιου πολιτικού κόμματος εξ αριστερών... Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όμως έχουν καεί πολλές φορές στο παρελθόν. Και σίγουρα είσαστε περήφανοι για τους προστατευόμενούς σας (αναρχικούς μπαχαλάκιδες) μιας και τους υποστηρίζετε! Όσο και να κόπτεστε όμως τώρα ότι και να κάνετε... ότι και να πείτε... είναι σαν να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Δεν μπορείτε να ανακόψετε την πορεία της Χρυσής Αυγής γιατί η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση έχει ένα κόμμα που είναι κοντά στον Λαό.
    Ορίστε μια λίστα με κάποιους μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζες της Ελβετίας...
    ΝΔ: Μπακογιάννη Ντόρα (πάνω από 2.200.000 ευρώ!)

    ΠΑΣΟΚ: Βενιζέλος Βαγγέλης (πάνω από 2.700.000 ευρώ!)

    ΣΥΡΙΖΑ (το κόμμα των αναρχικών): Κουράκης, Λαφαζάνης, Κουρουμπλής, Μουρουλόπουλος, Παπαδημούλης…

    ΚΚΕ (το κόμμα της εργατιάς): Γαρυφαλλιά Κανέλη (Λιάνα της Εκάλης), Βαρβάρα Νικολαΐδου

    «Ανεξάρτητοι» Έλληνες: Μιχαήλ Γιαννάκης, Ιωάννης Δημαράς, Χρήστος Ζώης, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Παναγιώτης Μελάς

    ΔΗΜΑΡ: Φώτης Κουβέλης (πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ!)

    ορίστε και η πηγή...
    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=230142

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φοβούντε οι αριστεροί να πουν ονόματα,το ακούσαμε κι αυτό!Δεν βλέπεις κανέναν στον δρόμο με ράστα,με μαλλί λωρίδα,δεν βλέπεις να φοράνε τα παρδαλά τα ρούχα και τα συμβολα του αναρχοκομμουνισμού αντιθέτως οι Χρυσαυγιτες που είμαστε τόσοι πολλοί στην πόλη αυτή,γιατί φοβόμαστε να το εκδηλώσουμε;μαλλον γιατί πολλοί φοβούντε,για την σωματική ακεραιότητά τους και για τις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Ν. Μιχαλολιάκος?

    Στο Διοικητικό Συμβούλιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής φιγουράρει και το όνομα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Η επιχείρηση απασχολεί και... αλλοδαπούς

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63650957

    ΑΡΩΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?

    http://www.zougla.gr/blog/article/609783

    Τάση υπέρ της Χρυσής Αυγής στον ΣΕΒ;
    http://www.moneypro.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/83164/Default.aspx

    Guardian: Έλληνες αντιφασίστες διαδηλωτές βασανίστηκαν από αστυνομικούς μετά από σύγκρουση με τη Χ.Α.?
    https://parallhlografos.wordpress.com/2012/10/09/guardian-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%B1/

    Πωπω, έπεσα από τα σύννεφα με τους ναζιστές.

    Όσο για το αν φοβάστε να κυκλοφορείστε στην πόλη. Προφανώς κι αστειεύεστε, μια χαρά πίνετε το καφεδάκι σας χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην προκαλείτε τα δημοκρατικά μας ένστικτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. όλα τα παραπάνω έχουν διαψευσθεί... αλλά δυστυχώς φροντίζετε να "μορφώνεστε-πληροφορείστε" μονάχα από εφημερίδες-blogs που είναι φιλικά προσκείμενα στην ιδεολογία σας! Ακόμη και blogs όπως το ΕΠΕΑ που υποτίθεται πως δεν είναι βαμμένο με κάποια πολιτική ταυτότητα (παρόλο που έχει δηλώσει την στάση του απέναντι στην Χρυσή Αυγή) δεν δημοσιεύει πολλά σχόλια τα όποια σε καμία περίπτωση δεν είναι υβριστικά ή απειλητικά όταν προέρχονται από κάποιον Χρυσαυγίτη. Αντίθετα κάθε λογής υβριστικό-απειλιτικό σχόλιο (σκουπίδι) το δημοσιεύει πάραυτα!
    Καταλάβετε επιτέλους πως όλα τα ΜΜΕ είναι συντονισμένα για να κόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσουμε λοιπόν να διαβάσουμε κάποιον φαντασμένο δημοσιογράφο να λέει πως η Χρυσή Αυγή ευθύνεται και για την "υποτιθέμενη οικονομική κρίση"!

    Όσο για το "μια χαρά πίνουμε το καφεδάκι μας"... φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο φασίστας... μιας και θεωρείται πως εσείς μας δίνεται το δικαίωμα να το κάνουμε και αυτό! σαν να μας απειλείται πως κάποια στιγμή θα μας το αφαιρέσετε κι αυτό το δικαίωμα. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχει χαρακτηριστεί κάποια πλατεία ή κάποιο σημείο πόλης στην Ελλάδα σαν στέκι "αριστεριστών". Αντίθετα ας βγει κάποιος Έλληνας (δεν μιλάμε για Χρυσαυγίτη) με μια μπλούζα που θα έχει πάνω της την Ελληνική σημαία (δεν μιλάμε καν για μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής) και ας πάει για καφέ στα Εξάρχεια, ας μπει σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αθήνας ή της Θεσ/νικης, ας κάνει μια βραδινή βόλτα στη Ναυαρίνου...

    μια τυπική επίθεση από αυτές που σας αρέσουν είναι και αυτή... http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=203935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1273625

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε όχι κλαίγονται οι Χρυσαυγίτες και φοβούνται. Αφού ρε παιδιά σας φυλάει ο κ. Δένδιας....

    Κι αυτό το ρεπορτάζ του BBC τα έβαλε μαζί σας;
    http://tvxs.gr/news/ellada/bbc-ekthetei-dendia

    Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας... ξυπνήστε, θα σας στίψουν σαν τα λεμόνια με τις ιδέες σας, οι ίδιοι που ο αρχηγός σας υπηρετεί... δηλαδή οι τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ίδιος ο Παναγιώταρος φαίνεται να απολαμβάνει την κατάσταση:

    "Νομίζω πως απ' ό,τι λένε το 50% με 60% - ίσως και περισσότερο - των αστυνομικών είναι πλέον μαζί μας. Και κάθε μέρα αυξάνονται".

    http://news247.gr/eidiseis/politiki/panagiwtaros_sto_bbc_exoyme_emfulio_to_60_ths_el_as_einai_me_to_meros_mas.1973211.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γνωστή καφετέρια στην Νάουσα δηλώνει στέκι αριστεριστών και κάνει μέχρι και συνελεύσεις και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και δεν θα πάθει γιατί δεν είμαστε σαν εσάς.Αντιθέτως άλλοι απειλούνται μόνο και μόνο επειδή έχουν ψηφίσει Χ.Α. Και κάτι τελευταίο,φανταστείτε να ερχότανε να καταθέσει στεφάνι μόνος του ο εκπρόσωπος της Χ.Α. τι θα γινόταν!Είστε οι μόνοι που εξεγείρεστε όταν σπάει κάποιος έναν παράνομο πάγκο και επικροτείται γεγονότα όπως το κάψιμο της Αθήνας σε πορείες αναρχικών,σας αρέσει να βλέπετε τους "μπάτσους" να καίγονται από τις μολότοφ,δεν συγκινήστε από τα καψίματα σε γραφεία της Χ.Α.Αλλά ο κόσμος τα βλέπει αυτά,δυστυχώς για σας ο κόσμος ξύπνησε και βλέπει ποιους δεν θέλει το σύστημα,ποιους φοβάται μη του χαλάσουν τα σχέδια και τους πολεμάει κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φοβάται το σύστημα, όπως φοβήθηκε και το 40 με το Χίτλερ.

    ...βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για το ρόλο ξένων τραπεζών στη χρηματοδότηση του Χίτλερ.

    Στην κορυφή μάλιστα φιγουράρει η και σήμερα «τράπεζα των τραπεζών», η ελβετική Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών,

    η οποία δημιουργήθηκε το 1930 από τον τότε διοικητή της τράπεζας της Αγγλίας Montagu Norman και τον Γερμανό ομολόγο του Hjalmar Schacht που έγινε αργότερα υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ.

    http://oikonomiallomati.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή