Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η παρέλαση των χρυσαυγιτών στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και η κατά μόνας κατάθεση στεφανιών ΚΚΕ και Εργατικού Κέντρου Νάουσας



Είθισται να μην γίνεται παρέλαση στην επέτειο απελευθέρωσης της Νάουσας (όπως π.χ. στη Βέροια) δεδομένου ότι υπάρχουν και οι εκδηλώσεις του ολοκαυτώματος της πόλης. Ωστόσο, ακόμη κι αυτό το… έθιμο κατάπεσε στις φετινές εκδηλώσεις της ηρωικής πόλης. Γύρω στις 11 πριν το μεσημέρι είχαμε παρέλαση στην...
οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου από περίπου 30 μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, προερχόμενα από Νάουσα, Βέροια, χωριά και άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Οι χρυσαυγίτες, φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών, κατευθύνθηκαν με βήμα στον χώρο απέναντι από το Ηρώον, περιμένοντας την κατάθεση στεφάνων και από δικό τους εκπρόσωπο. Μάλιστα, μετά την κατάθεση ο εκπρόσωπος του λαϊκού συνδέσμου φώναξε δυνατά ‘αθάνατοι’, για να επαναλάβουν με μία φωνή οι ομοϊδεάτες του.
Στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκαν στο πλακόστρωτο του πάρκου, όπου παρακολούθησαν την τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομή του Μακεδονομάχου Αντωνίου Μίγγα, και μετά το τέλος φωτογραφήθηκαν στο μνημείο.
Η παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής οδήγησε στα μέλη του ΚΚΕ και του Εργατικού Κέντρου να προχωρήσουν σε κατάθεση στεφανιών στο Ηρώον της πόλης αμέσως μετά την επίσημη τελετή…


19 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι φιλε μου το αλλο τσιρκο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σε τι διαφερει; Και το ΚΚΕ;ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε καμία κοντινή φωτό από το στεφάνι της Χρυσής Αυγής να δείτε το ¨ΗΜΑΘΕΙΑΣ¨ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ν2 ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΙΤΗΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναζιστές Χρυσαυγίτες, αν έχετε κότσια κατεβείτε σε καμιά απεργία. Αλλά τι λέω όπως και οι πρόγονοι σας, τίμησαν με αίμα. τα συμφέροντα των αφεντικών. Κοπιάστε λοιπόν αύριο στην απεργία, να σας τιμήσει η εργατική τάξη όπως σας αρμόζει.. ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η προταση του ΚΚΕ ποια ειναι;

    να κανουμε κολχοζ; να γινουμε Σοβιετικη Ενωση; Σοσιαλιστικο κρατος ειμαστε και τωρα, το ΚΡΑΤΟΣ ελεγχει α παντα μεσω των φορων. Οτι ακριβως ειχε κανει και η Σοβιετια απο το 1965 και μετα

    και αν το θελετε ετσι, εσυ που εχεις φραγκα ή εστω καποια φραγκα δωσε μου και μενα να πληρωσω τους φορους μου, δανεισε μου το αμαξι σου να παω μεχρι τον ΟΑΕΔ και βλεπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναζιστή χρυσαυγίτη, αν έχεις κότσια βάλτα με τα αφεντικά, και τις εφορίες, βάλτα με τις τράπεζες και τους μεγαλομαφιόζους..κι όχι με ανάπηρους και μετανάστες...

    Αλλά ο ναζιστής χρυσαυγίτης είναι άξιος συνεχιστής των ναζιστών και των ταγματασφαλιτών, που με πίστη πολέμησαν στο πλευρό των μεγαλοβιομηχάνων του 2ου Παγκοσμίου πολέμου, στέλνοντας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές της εργατικής τάξης.

    Στον αγώνα αυτό πήρατε θέση ενάντια στα συμφέροντα των εργατών και των ανέργων. Οι ναζιστές χρυσαυγίτες είναι με το μέρος των αφεντικών... κι ως τέτοιοι αντίπαλοι των ελλήνων που αγωνίζονται για ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μπορώ να ακούω άτομα με κακοήθεις σκέψεις για την χρυσή αυγή . Ναζιστές φασίστες κτλ .ποτέ θα κοπεί αυτη η καραμέλα ; βγείτε στους δρόμους κ τιμήΣτΕ την πόλη σας κ αφήστε τ σχόλια περί ναζισμού . Το έργο που κάνει αυτούς τους 2 μήνες η χρυσή αυγη δεν μπορούν να τ ολοκληρώσουν οι άλλοι σ έναν χρόνο . Κ ας είμαστε λίγο κυνικοί ο κόσμος υπολογίζει την πράξη όχι την θεωρία . κάποια πράγματα ακόμα κ αν έχετε αντίθετες πολιτικές πεποιθήσειςόλα τ είχε η Ελλάδα η εξυπνάδα από τον καναπέ σας μάρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι χρυσαυγητες και οι κομμουνιστες εξυπηρετουν βρωμικα συμφεροντα. Ειδικοτερα οι δευτεροι...που ειναι ηδη χρονια στο κουρμπετι. Οταν εξαφανιστουν ολοι τοτε ισως δουμε ασπρη μερα. Οσοι υποστηριζουν οποιοδηποτε κομμα την σημερον ημερα, ειδικοτερα αυτα που ειναι χρονια στην εξουσια ειναι συνυπευθηνοι της καταστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ
    ΑΙΜΑ , ΤΙΜΗ , ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα "αφεντικα" ειναι κατι γενικο και αυθαιρετο. ορισε μου ποια ειναι τα "αφεντικα" αυτου του τοπου, δωσε ονοματα και διευθυνσεις.

    επισης θελω να μου πεις για τα οικονομικα του ΚΚΕ. Για το ακινητο στον Περισσο, ποσες χιλιαδες τμ ειναι, ποσο χαρατσι πληρωσατε περυσι και ποιοι ειναι οι χρηματοδοτες.

    πες μου για αυτα σε παρακαλω και εγω θα παραδεχθω οτι ειμαι ανθελληνας/ναζιστης και κομπογιαννιτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ψευτομαγκιές και οι τσαμπουκάδες της Χρυσής Αυγής αρχίζουν να την εκθέτουν στα μάτια πολλών από εκείνους που την ψήφισαν εις ένδειξιν διαμαρτυρίας όσον περνάει ο καιρός όλο και πιο λίγοι θα ακολουθούν αυτό το μόρφωμα ώσπου να του απομείνουν όσοι ταυτίζονται μαζί του όσοι τo σκοτάδι μέσα στο μυαλό τους μπορεί να ’ναι ανάλογο με το σκοτάδι του θανάτου τις νεκροκεφαλές των Ες Ες τα μαύρα τι-σερτς (καρικατούρες των μεγαλοχιτώνων) και τα λοιπά αρρωστιάρικα γκάτζετ του χώρου των «εμπρηστών» και των «νεκρών ψυχών».
    Πιστεύω ότι το σημείο καμπής για τη Χρυσή Αυγή ήταν η κοπάνα της από τις διαδηλώσεις εναντίον της Μέρκελ. Εκεί οι επίγονοι των ταγματασφαλιτών και των δωσιλόγων απέδειξαν ότι όσον κάνουν τον μάγκα στους αδυνάμους, άλλο τόσο στέκουν σούζα μπροστά στους Δυνατούς.
    Απέδειξαν ότι μπορούν να ξυλοφορτώνουν ανυπεράσπιστες γυναίκες, αλλά μπροστά στην Καγκελάριο είναι κότες. Κότες με σιδηρούν σταυρόν στα καλσόν.
    Το ίδιο παθαίνει τώρα η...
    Χρυσή Αυγή και με τις απεργίες. Είναι πανταχού απούσα. Αποδεικνύοντας έτσι με ποια πλευρά πράγματι είναι. Αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι η μακρυά μαύρη χειρ των αφεντικών, το παρακράτος του κράτους, αποδεικνύοντας ότι η μόνη σχέση που έχει η Χρυσή Αυγή με τους εργάτες κι όλους τους εργαζόμενους είναι να τους βαράει.

    Αλλά εκείνο που θα εκθέσει ολοκληρωτικά τη Χρυσή Αυγή και θα την εξουθενώσει είναι οι αντιφάσεις της. Ισχυρίζονται ότι είναι Χριστιανοί και πετσοκόβουν τον πλησίον τους, φιμώνουν, προπηλακίζουν, βρίζουν - τέτοια ευρυχωρία! καταλλαγή! κι αγάπη! Ισχυρίζονται ότι είναι πατριώτες και ιδεολογικά προέρχονται και πρόσκεινται σε αυτούς που διαμέλισαν την Ελλάδα όσο την είχαν κάτω απ’ τα νύχια τους.
    Αρνούνται ότι είναι ναζί, αρνούνται τη σβάστικα (και της ανάβουν κρυφά κεράκι), αρνούνται ότι δέρνουν (έπεσε ο πάγκος μόνος του, κυρ νωματάρχη) αρνούνται τους συντρόφους τους (ποια; την κυρά που χαιρετά ναζιστικά; δεν την γνωρίζω, κυρ δημοσιογράφε μου) - δηλώνουν ότι βαδίζουν με βάση τον νόμο και τον υποκαθιστούν. Αλλά εκείνο που θα τελειώσει τη Χρυσή Αυγή οριστικώς είναι ο Φόνος. Φόνος εν Μέση Οδώ και ντάλα μεσημέρι. Η συμπεριφορά των στελεχών της -όσων βγαίνουν στην τηλεόραση- το λεξιλόγιο, η γλώσσα του σώματος, η επιθετικότητα, το απόλυτο ανερμάτιστο, η κτηνώδης αμορφωσιά, η θρασύδειλη ευελιξία, όλα προειδοποιούν και μαρτυρούν για τον Φόνο που ελαύνει κι έρχεται.
    Δεν θα ευχηθώ να βγω ψεύτης (θα το ήθελα) διότι δεν γίνεται να βγω ψεύτης. Αυτοί που μαχαιρώνουν, γρονθοκοπούν και απειλούν μέσα στις νύχτες θα το κάνουν κάποια στιγμή και μέρα μεσημέρι.
    Για την ώρα η Χρυσή Αυγή απευθύνεται σε ένα μέρος του εκλογικού σώματος που χωρίζεται κι αυτό με τη σειρά του σε δύο μέρη: σε αυτούς που σχετίζονται λίγο η πολύ με τον καθημερινό φασισμό του καφενέ (δεν έχουν περί πολλού τις γυναίκες, απεχθάνονται τους «τοιούτους», έχουν σε περιωπή τον εαυτόν τους κι άλλα νουνεχή και ηθικά παρόμοια) και σε εκείνους που έχουν οργισθεί κι απελπισθεί, παραμένοντας όμως παγιδευμένοι στα κλισέ μιας ζωής του τύπου «όλοι ίδιοι είναι», «τίποτα δεν γίνεται», «ωχ αδερφέ», «εγώ θα βγάλω το φίδι απ’ την τρύπα», «κι ο Στάλιν έκανε εγκλήματα» κι άλλα τέτοια ευφυή, που υπονομεύουν τη δημοκρατία κάνοντάς την χρήσιμη στους λίγους κι άχρηστη στους πολλούς - είναι το ποσοστό εκείνο που τα «ξέρει όλα» (και συνεπώς δεν μαθαίνει τίποτα), που γηράσκει χωρίς να διδάσκεται, που απέχει (νομίζοντας ότι είναι υπεράνω κι έτσι αφήνει το γήπεδο σε αυτούς που το βάζουν κάτω και του αλλάζουν τα φώτα).

    Συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνέχεια..
    Τα παρήγορον είναι ότι τα φασιστικά κινήματα, αν δεν πάρουν την εξουσία εγκαίρως για αυτά (Μουσολίνι, Χίτλερ, Φράνκο), περιθωριοποιούνται εκ νέου η ενσωματώνονται στο αστικό σύστημα - στο οποίον άλλωστε ανήκουν (Λεπέν, Λίγκα του Βορρά, Αυστριακή ακροδεξιά κι άλλα).
    Το επικίνδυνο όμως υπερτερεί του παρήγορου, διότι ο φασισμός, ακόμα κι αν κλείσει έναν κύκλο και συρρικνωθεί ξανά, χωρίς να προλάβει στο μεταξύ να πάρει την εξουσία, λουφάζει, έστω σε μικρά πάλι σχήματα, και περιμένει την επόμενη ευκαιρία. Επίσης, όσον κάνει τον κύκλο του, όπως τώρα η Χρυσή Αυγή, και πριν πάλι να συρρικνωθεί, έχει ήδη πιέσει το εργατικό κίνημα, έχει ήδη προσφέρει χρυσές υπηρεσίες στον καθωσπρέπει φασισμό της εξουσίας! Των πολυεθνικών, των τραπεζών και των πάσης φύσεως νεοφιλελεύθερων ακροδεξιών.
    Οπως αυτών που τώρα κόβουν μισθούς και συντάξεις, πουλάνε γη και ύδωρ - ή μήπως αυτή η πολιτική δεν είναι φασιστική; Επειδή δεν κυβερνάει ο κ. Μιχαλολιάκος και κυβερνάει η Τρόικα είναι μικρότερος ο εκφασισμός της Δημοκρατίας; Ο εξανδραποδισμός του λαού; Η κολόβωση της πατρίδας;
    Οταν τρώνε άνθρωποι απ’ τα σκουπίδια, όταν τρέχουν για ληγμένα τρόφιμα και γενόσημα φάρμακα, όταν τους παίρνουν οι τράπεζες (και πάντως όχι οι κομουνιστές) τα σπίτια, όταν πεινάνε παιδιά, «οι άνθρωποι απλώς προσαρμόζονται», όπως ξετσίπωτα δήλωσε ο αναίσχυντος κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος, ή ξεπέφτουν σε ανδράποδα μιας πλουτοκρατίας που συνεχίζει να πλουτίζει απ’ τον πόνο τους;
    Ας μην ξεχνάμε! οι Δημοκρατίες που έπεσαν στα χέρια του φασισμού είχαν πρώτα εξαθλιώσει τον λαό τους οι ίδιες (όπως η Δημοκρατία της Βαϋμάρης), είχαν ήδη μετατραπεί σε ολιγαρχικές τυραννίες (όπως είναι σήμερα οι πιο πολλές απ’ τις δημοκρατίες στις αναπτυγμένες χώρες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί πάλι ξεφεύγετε και αλλάζετε μονίμως θέμα;Τι σας πείραξε,ότι ήρθαν με παρέλαση ή ότι κατέθεσαν στεφάνι;Είναι ένα κόμμα που τιμάει πάντα τις εθνικές επετείους και σέβετε το παρελθόν του έθνους μας;Αντί να σας ξινίζει και να κάνετε θέμα το ότι παρεβρίσκοντε κόμματα που πιστεύουν ότι περνούσαμε καλά στην Τουρκοκρατία και δεν αναγνωρίζουν γενοκτονίες Ποντίων,Ελλήνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο τόπος έχει ανάγκη από πατριώτες και όχι από προδότες που έχουν ξεπουλήσει την Μακεδονία,που αναγνωρίζουν Τούρκικη μειωνότητα στην θράκη,που πήγαν να ξεπουλήσουν την Κύπρο με το σχέδιο Ανάν και που όπως έγραφε πρόσφατα η εφημερίδα ΑΥΓΗ η συνδιοικηση στο Αιγαίο είναι η μόνη λύση,πάγιο αίτημα της Τουρκίας...Κι αυτοί οι προδότες που έχουν χαρίσει την μισή πατρίδα μας,παρουσιάζοντε σαν σωτήρες!Ελεος,ανθέλληνες,προδότες!Θεοδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο εχθρός Χρυσαυγίτη δεν είναι οι εργάτες Τούρκοι, Εβραίοι, Πακιστανοί κλπ. Εχθρός είναι τα ντόπια και τα ξένα κεφάλαια, οι ντόπιες και ξένες τράπεζες. είτε είναι ελληνικές, είτε τούρκικες, είτε αμερικάνικες.

    Εχθρός δεν είναι ο μετανάστης, ο αδύναμος, ο ανάπηρος. Εχθρός είναι κάθε ρατσιστής κι εθνικιστής, κάθε φασίστας σαν του λόγω σου, είτε είναι Έλληνας, είτε Τούρκος είτε Πακιστανός...

    Σ αυτή τη γωνιά του κόσμου ο ναζισμός κι ο φασισμός τσακίστηκαν μία φορά, και θα ξανατσακιστούν. Ναζιστές της Χρυσής Αυγής είστε εχθροί του λαού και της ελευθερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θυμάστε τις παρωδίες της εκπομπής ΑΜΑΝ για τις παρελάσεις που έβαζαν να παρελάσει κάθε καρυδιάς καρύδι; Ε, δεν απείχαν και πολύ από τη γελοία ομαδούλα που περιφέρεται σαν μπουλούκι από χωριό σε χωριό στις τοπικές εκδηλώσεις και είναι πάντα οι ίδιοι...
    Και για τους θαυμαστές, να πω μόνο ένα πράγμα: δεν σας παρεξηγώ γιατί στον μικρόκοσμο που έχετε φτιάξει στην Νάουσα και αράξει σε αυτόν, τόσα βλέπετε, τόσα ξέρετε. Σας προσκαλώ μία και μόνο ημέρα να περπατήσουμε μαζί την Αθήνα για να καταλάβετε τί θα πει τρομοκρατία από τα συγκεκριμένα ανθρωποειδή... Τί θα πει να μιλάς σιγά με σκυμμένο το κεφάλι, μπας και ξεστομίσεις κάτι που δεν θα τους αρέσει και σε πάρουν στο κατόπι. Όταν η Παναγιωταρέα μιλούσε για ανθρώπους που βγήκαν από άρρωστες μήτρες, ήξερε πολύ καλά τί έλεγε! Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βαθειά έλλειψη αγάπης - δεν υπάρχει πιο προβληματικός άνθρωπος από εκείνον που στερήθηκε το χάδι και την αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι ωραια που ειναι ολα γυρω μου ως τωρα . κριμα ηρθε η χρυση αυγη και αρχισαν να ξυπναν τα προβατα....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εσύ φίλε που φοβάσαι να κυκλοφορήσεις και μιλάς χαμηλόφωνα για να μη σε ακούσουν... είναι επειδή έχεις καταντήσει γραφικός! Και όντως η Νάουσα ζει ακόμη στην κοσμάρα της. Ελπίζω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φέρουν ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης με πακιστανούς και στην πόλη μας! Και τότε θα αρχίσεις με τον ίδιο τρόπο να περπατάς και στην Νάουσα. Όμως ξέρεις πολύ καλά... πως σε κάποιες οδούς του κέντρου της Αθήνας δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις αν δεν έχεις αστυνομική συνοδεία!!! Σε προκαλώ λοιπόν να πάρεις την κοπέλα/γυναίκα/φίλη σου και να περάσεις μετά τα μεσάνυχτα από οδό Αθηνάς κτλ. Και μη μου πεις πως δεν θα πας επειδή τέτοια ώρα δεν θα βρεις ούτε ανοιχτό περίπτερο εκεί!!! Αντίθετα σε προκαλώ να βγεις σε οποιαδήποτε πλατεία της χώρας μας να κάψεις μια ελληνική σημαία (που τόσο πολύ σε ερεθίζει να το κάνεις αυτό) και είμαι σίγουρος πως για μια ακόμη φορά θα φύγεις ανενόχλητος! (Αν το κάνεις στα Εξάρχεια θα σε κεράσουν και μπύρα τα παλικάρια σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή