Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

"Ψυχώ" στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας!

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, λέει το παλιό γνωμικό. Στην περίπτωση μας, αν προσθέσουμε την αγωνία που διακρίνουμε στα πρόσωπα του Γιώργου Αρβανιτίδη και του Γιώργου Μηνά στο ματς θρίλερ στη Βέροια με τον Λεβαδειακό, αντιλαμβανόμαστε ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις έξεδρες του γηπέδου, μάλλον παρακολούθησαν το "Ψυχώ" του Χίτσκοκ.
Τέσσερα τέρματα για τη
Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο,η οποία βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και δέχθηκε το τρίτο της τέρμα από τον Λεβαδειακό, στο 2 λεπτό, της τρίλεπτης καθυστέρησης, σίγουρα έδωσαν έναν αγγλικό τόνο στο παιχνίδι.
Κύριο χαρακτηριστικό του. Οι, παιδικές χαρές-άμυνες των δυο ομάδων! Στις εξέδρες, για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ, φανατικός της Βέροιας, Παύλος Παυλίδης, ο Κώστας Καλαιτζίδης, ο Γιώργος Καραμελίδης και ο Σάββας Ακριτίδης. Όχι ακόμη υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι δεν εμφανίζονται. Προφανώς με την έναρξη της ...προεκλογικής περιόδου θα συμβεί και αυτό!
Το ζήτημα είναι, η Ημαθία έχει την τιμή να έχει μια ομάδα στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας και από τη δημοτική αρχή  μόνο ο Παύλος Παυλίδης θα παρακολουθεί τα παιχνίδια της "Βασίλισσας του Βορρά", έχοντας μάλιστα την...υποστήριξη της κόρης του;














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου