Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Φέτος Ατμοσφαιρικά Χριστούγεννα και glamorous Πρωτοχρονιά την Παλαιά Πόλη!

Δεν θα βρείτε ιδανικότερο μέρος για να περάσετε τις γιορτές από το μαγικό χώρο του Boutique Hotel Παλαιά Πόλη!  Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα γιορτάζοντας με ένα ξεχωριστό τρόπο στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Ημαθίας.
Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ο σεφ και η ομάδα του έχουν επιλέξει ένα αξεπέραστο εορταστικό μενού με  τη συνοδεία της βελούδινης φωνής της Μάρθα Συκαλιάς και στο πιάνο την Ελένη Πασάη στα καλύτερα Ελληνικά & Ξένα τραγούδια όλων των εποχών.
Ανήμερα των Χριστουγέννων, με μενού a la carte, απολαύστε το ίδιο σχήμα με τη συμμετοχή του Χρήστου Λένου σε φωνή, κιθάρα & μπουζούκι!
Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς απολαύστε ακούσματα γιορτινής μουσικής, ρομαντισμό, υπέροχο γιορτινό μενού και ατμόσφαιρα πολυτέλειας. Σύμφωνα με
πληροφορίες απευθείας από την κουζίνα του εστιατορίου, από το γιορτινό τραπέζι θα περάσει κολοκυθόσουπα βελουτέ, γιορτινή σαλάτα με βινεγκρετ ροδιού & ψητά κάστανα και για πρώτο πιάτο σολωμός με σάλτσα μουστάρδας & πορτοκαλιού. Αργότερα, το κυρίως πιάτο μάλλον θα είναι  μενταγιόν ψαρονέφρι, τυλιγμένο με μπέικον και sauce κόκκινου κρασιού  Στο τέλος θα καταφτάσει Cheese cake με λευκή & μαύρη σοκολάτα!
Oι Live μουσικές εμφανίσεις συνεχίζονται και το Σάββατο 3 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο για λίγες ακόμα εμφανίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2332052520.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου