Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Χρήστος Παπάς:Η Πρώτη σας επιλογή για ποιοτική και φθηνή θέρμανση σε καυσόξυλα και όχι μόνο. Και τώρα μεταφορά και κοπή δημοτικών καυσόξυλων!


 ΝΕΟ:Ανήκετε στους δικαιούχους των καυσόξυλων που διέθεσε ο δήμος Νάουσας σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες; Γιατί να ταλαιπωρηθείτε άδικα στην μεταφορά και την κοπή τους; Η επιχείρηση του Χρήστου Παππά   αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και στις καλύτερες τιμές να σας τα φέρει έτοιμα, κομμένα στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε στο σπίτι σας. 


Η επιχείρηση του Χρήστου Παπά στη Νάουσα διαθέτει καυσόξυλα όλων των ειδών (οξιά, δρυ, λεύκα) . Όλα τα ξύλα διατίθενται στεγνά, έτοιμα να καούν σε όποιο μέγεθος θέλετε."Στοιβάζουμε με τον καλύτερο τρόπο τα ξύλα για το τζάκι, τον ξυλολέβητα σας, την ξυλόσομπα ακόμη και την ψησταριά σας  σε όποιο χώρο εσείς επιθυμείτε.  Και μην ξεχνάτε. Με το φορτηγό μας που
διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα, εκτελούμε την παραγγελία σας αυθημερόν, χωρίς μεταφορικό κόστος, σε όλη την Ημαθία"τονίζει ο κ.Χρήστος Παπάς.  Τα ξύλα διατίθενται τη μέθοδο του Big Bag ( τα ξύλα μπαίνουν σε μεγάλες ειδικά διαμορφωμένα σακιά ), ή χύμα με καρότσα – ανατροπέα. Ακόμη  μπορείτε να προμηθευτείτε στις καλύτερες τιμές τις αγορές, πέλετ, κάρβουνα, κάρβουνα με βάση τον πυρήνα ελιάς, πασσάλους για περίφραξη, προσανάμματα, μπρικετοκάρβουνα, είδη αλόγων, μελισσοκομικά είδη και ότι…βάλει ο νους σας!   Η επιχείρηση καυσόξυλων Χρήστου Παπά βρίσκεται στην  Γ. Κύρτση 10 (λίγο έξω από τη Νάουσα, μετά τη γέφυρα του Καστανιώτη).
Τηλέφωνα: 6972308869, 6983752749 (whats up)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου