Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

"Κοινός Τόπος" ομάδα σκέψης και δράσης! Του Σταύρου Ζάχου

Δυο χρόνια πριν, ο κόσμος του Δήμου μας, εμπιστεύτηκε το μέλλον του στον Νίκο Κουτσογιαννη. Έναν άνθρωπο ο οποίος επέλεξε να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί στην πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού, έχοντας την προοπτική και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία που θα του εξασφάλιζαν μια σίγουρη εργασία και μια άνετη ζωή! Σε έναν άνθρωπο ο οποίος επέλεξε να παλέψει στον τόπο του και για τον τόπο του, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος μας έκανε να δούμε και να βιώσουμε
όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, το πώς είναι όταν σε μια μικρή κοινωνία όπως η Νάουσα μπαίνει ξένος κόσμος από όλα τα μήκη και πλάτη της γης έστω και για τέσσερις ημέρες το χρόνο!
Δυο χρόνια τώρα παρακολουθώ από κοντά αυτόν τον άνθρωπο, πώς δουλεύει για την Νάουσα, πώς κάνει καθημερινά πράξη το πρόγραμμα του Κοινού Τόπου για το καλό του κοινού σε όλους μας τόπο. Είδα πώς παλεύει ανάμεσα σε συμπληγάδες, παρατήρησα πώς , παρά τα capital control που έχουν παγώσει τα πάντα στην χώρα μας, η δημοτική μας αρχή έφτασε στο σημείο να πραγματοποιεί έργα με χρήματα του Δήμου, τα οποία δεν ήρθαν από το πουθενά.....ήρθαν από ένα μεγάλο νοικοκύρεμα του Δήμου, χάρη σε έναν σωστό προγραμματισμό!
Κάποιοι δυστυχώς με περίσσιο λαϊκισμό προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε στην Νάουσα του 2004 ή του 2005, τότε που τα χρήματα έπεφταν βροχή....Τότε που τα προγράμματα έτρεχαν το ένα πίσω από το άλλο. Κάποιοι αντί να προτάξουν τα στήθη τους, προτίμησαν να μην συμμετέχουν στον αγώνα για το μέλλον του τόπου και των παιδιών τους, προτίμησαν τον δρόμο του λαϊκισμού, τον δρόμο του μικρόκοσμού τους ....Τον δρόμο χωρίς ευθύνες..... Δυστυχώς κύριοι, είτε το θέλετε είτε όχι, άμοιρος ευθυνών δεν είναι κανένας! Την διαφορετική γνώμη, την διαφορετική πρόταση την θέλουμε όλοι! Επιτέλους πείτε τις προτάσεις σας, την διαφορετική σας γνώμη, στηρίξτε την με επιχειρήματα και αφήστε τον λαϊκισμό πίσω σας..... Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, η διοίκηση Κουτσογιάννη παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνει όλη η χώρα θα πετύχει και αυτό θα είναι καλό για όλους μας! Επιτέλους κύριοι.....αλλάξτε ταχύτητα και προσπεράστε τον λαϊκισμό, που τόσο κακό κάνει στο μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου