Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Oρφέας Ξάνθης-Νάουσα.Το φιλμ του αγώνα και οι δηλώσεις των προπονητών

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στον αγώνα με τον Ορφέα Puma Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής (4-12) στο γήπεδο του Α.Ο. Ξάνθης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στην αρχή η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο 8΄ ο Ξαντινίδης με
σουτ μέσα από την περιοχή. Αντέδρασε άμεσα, έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Κωτσόπουλο που πλάσαρε εύστοχα τον Ρούφo, μετά από ωραία μπαλιά του Καπετάνου.
Οι Ναουσαίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, έκλεισαν όλους τους χώρους, πίεσαν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς να απειληθούν από την ομάδα της Θράκης. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου κέρδισαν τις εντυπώσεις για το ωραίο ποδόσφαιρο που πρόσφεραν και αν ήταν αποτελεσματικοί στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν θα έφευγαν με τους τρεις βαθμούς. Το τελικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, αδικεί την ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, αλλά δίνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8΄ Ο Ξαντινίδης εκμεταλλεύεται στιγμιαία αδράνεια της άμυνας και με σουτ πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γρηγοριάδη, ανοίγοντας το σκορ.
12΄ Καλός συνδυασμός Μουρίκι και Καπετάνου από δεξιά και η ωραία μπαλιά του δεύτερου βρίσκει μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον Κωτσόπουλο που προλαβαίνει την έξοδο του Ρούφου και ισοφαρίζει  σε 1-1.
18΄ Σουτ του Κωτσόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρούφου.
23΄ Ωραίο σουτ του Μουρίκι μπλοκάρει ο Ρούφος.
29΄ Κοντινό σου του Νύρλα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ορφέα.
32΄ Κεφαλιά του Λαζαρίδη, περνάει έξω από δεξί δοκάρι του Γρηγοριάδη.
41΄ Καλό σουτ του Μπρέγκου από το αριστερό άκρο της μεγάλης περιοχής, περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
50΄  Σουτ του Κωτσόπουλου αποκρούει ο Ρούφος.
51΄ Μπαλιά του Καπετάνου στον Μουρίκι, που σουτάρει και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
71΄ Σουτ του Μελισσόπουλου, αποκρούει ο Γρηγοριάδης
75΄ Σουτ του Κωτσόπουλο, αποκρούουν οι αμυντικοί του Ορφέα σε Κόρνερ.
82΄ Κόρνερ του Καπετάνου, ωραία κεφαλιά του Κασμερίδη, αποκρούει σωτήρια ο Ρούφος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ορφέας Puma Ξάνθης (Ευθύμιος Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ (86΄ Θεοδωρίδης), Καρά Αλή, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (66΄ Τορομανίδης), Λαζαρίδης (55΄ Μουμίν) Μελισσόπουλος, Β. Καραγκιοζης, Γ. Καραγκιόζης
Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ (Βαγγέλης Ντίσιος): Γρηγοριάδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (87΄ Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος (59΄ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (90΄


Μετά τη λήξη του αγώνα Ορφέας Puma Ξάνθης-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και την ομάδα του Ορφέα και συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσουμε. Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι, που είχε ρυθμό και θέαμα. Είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα. Στην αρχή αιφνιδιαστήκαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς. Αλλά τα παιδιά αντέδρασαν σχεδόν άμεσα και ισοφαρίσαμε. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε κατοχή. Δυστυχώς οι ευκαιρίες που χάσαμε ήταν αρκετές και σημαντικές. Μας μένει ο ένας βαθμός και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο, αλλά και για την όλη παρουσία στο σημερινό παιχνίδι».

Μπογιατζίδης Ευθύμιος (Ορφέας Puma Ξάνθης): «Η ομάδας μας στα τελευταία παιχνίδια ήταν καλή. Σήμερα στο παιχνίδι αυτό, δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Για μια ακόμη φορά δεχόμαστε εύκολα γκολ και δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε. Δουλεύουμε πολύ καλά με τα παιδιά. Φορτωθήκαμε αρκετά αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό, έχουμε κάποιους παίκτες τραυματίες και λίγο αποσυντονιστήκαμε. Αυτό φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Πόντιους στο Βατόλακκο, όπου δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε αλλά εκεί καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα όμως παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, μία ιστορική ομάδα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και ακριβώς αυτό έγινε σήμερα. Πιστεύω ότι είναι δίκαιος ο βαθμός της ισοπαλίας. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας, τους εύχομαι καλή πορεία και θα έχουν καλή πορεία. Και έτσι όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα, ένας πέφτει ένας ανεβαίνει, πιστεύω για μας που δεν είμαστε στους στόχους αυτούς, όπως και η Νάουσα πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει. Για τη φιλοξενία που είπε ο κόουτς, εμείς στη Θράκη το έχουμε αυτό. Προσπαθούμε να μη λείπει τίποτα απ’ όλα τα παιδιά, γιατί όλα τα παιδιά ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο, να κάνουνε ένα παιχνίδι. Και εμείς όλα τα βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι και είναι απαραίτητα αυτά που κάνουμε να τα κάνουμε. Έτσι θα συνεχίσουμε και έτσι θα τελειώσουμε. Και πάλι καλή πορεία στον κόουτς και συγχαρητήρια στη Νάουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου