Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Οι αδελφοί Νουλίκα μισθωτές για την χειμερινή περίοδο των "3-5 Πηγαδιών".Από τη νέα χρονιά ο διεθνής διαγωνισμός μακροχρόνιας μίσθωσης

Στην εταιρία "Γ.Α. Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων Α.Ε¨συμφερόντων των αδελφών Νουλίκα, εκμισθώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4ης Δεκεμβρίου, έναντι 25.000 ευρώ, για την επόμενη χειμερινή περίοδο (σ.σ μέχρι τα τέλη Μαρτίου) το χιονοδρομικό κέντρο των "3-5 Πηγαδιών".Ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης  σε δήλωση του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη αναφορικά με το χιονοδρομικό κέντρο:
«Όπως είχαμε δεσμευτεί, το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών θα είναι ανοιχτό αυτήν την περίοδο. Με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΤΑΒ, εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα και ο διεθνής διαγωνισμός για την μακροχρόνια μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου. Ο ορεινός όγκος του Βερμίου μπαίνει σε φιλόδοξη τροχιά ανάπτυξης 12μηνης λειτουργίας που μόνο θετικά μηνύματα και προοπτικές επιφυλάσσει στην τοπική κοινωνία και οικονομία».  Ρωτήσαμε τον κ. δήμαρχο για το αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι έως σήμερα για την πολυετή μακροχρόνια μίσθωση των "3-5 Πηγαδιών". Ο κ. Κουτσογιάννης μας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τουλάχιστον τριών σχημάτων, ενώ τόνισε ιδιαίτερα αισιόδοξος, πως με την προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού, θα υπάρξουν και αρκετοί ακόμη που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε ένα σχέδιο που θα αναπλάσει ριζικά την περιοχή, δίνοντας της τουριστική περίοδο που θα διαρκεί όλο τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου