Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Στο "Κτήμα κυρ Γιάννη" η ΜΙΕΖΑ

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. ΚΟΠΑΝΟΥ «Η ΜΙΕΖΑ» και πολλά από τα μέλη του πραγματοποίησαν, την Κυριακή 24/9/2017, εκπαιδευτική –ψυχαγωγική εκδρομή στο οινοποιείο Κτήμα Κυρ Γιάννη στο πλαίσιο περαιτέρω γνωριμίας με τα τοπικά προϊόντα κι εν όψει του τρύγου.
Στο οινοποιείο, που βρίσκεται στο κέντρο ενός μεγάλου αμπελώνα και με όλους τους χώρους του
πλέον επισκέψιμους, τα μέλη της Μίεζας θαύμασαν τις εγκαταστάσεις, τους παραγωγικούς χώρους, την κάβα του κτήματος κι ενημερώθηκαν για τις παραγωγικές διαδικασίες και τους τρόπους παλαίωσης των οίνων. Εκεί, αφού εξοικειώθηκαν με τους όρους σάκχαρα, οξέα ,τανίνες γεύτηκαν το εξαιρετικής ποιότητας ξινόμαυρο κρασί  με τη συνοδεία τοπικών μεζέδων, εδεσμάτων και υπό τον ήχο της ποντιακής λύρας, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους όλοι μαζί.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Σπύρο Μπαλτατζίδη για τη δωρεάν μεταφορά των μελών με αστικό καθώς επίσης και το προσωπικό του κτήματος Κυρ Γιάννη για τη θερμή υποδοχή και την άψογη ξενάγηση στις άρτιες εγκαταστάσεις του κτήματος.



Ο Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού ''Η ΜΙΕΖΑ'' σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στον ΑΓΙΑΣΜΟ - ΕΝΑΡΞΗΣ των τμημάτων του, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 5μ.μ. στην φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου στην Κεντρική Πλατεία Κοπανού.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου