Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Μεταμεσονύκτιο...θρίλερ στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας με τη συνεδρίαση να επαναλαμβάνεται σήμερα Τρίτη στις 3 το μεσημέρι!

Δίωρη έπρεπε να είναι η συνεδρίαση για την παρουσίαση της έκθεσης της εκκαθάρισης της ΤΑΒ, το απόγευμα της Δευτέρας 13ης ( και μάλλον...γουρσούζικης!) Νοεμβρίου. Τελικά από τις 6 το απόγευμα, η διαδικασία που θύμιζε ακροαματική διαδικασία σε αίθουσα...δικαστηρίου, κατέληξε
να διακοπεί πολύ μετά τα μεσάνυχτα, για να συνεχιστεί σήμερα την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει και η τακτική συνεδρίαση των υπολειπόμενων θεμάτων. Η πρόταση του δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη ήταν να παραπεμφθεί η εκκαθάριση στον οικονομικό εισαγγελέα και στο ελεγκτικό συνέδριο και  να γίνει διαχειριστικός έλεγχος για τα έτη 2010,2011,2012,2013 μέσω ορκωτού λογιστή και να παραληφθούν τα χρέη της πρώην δημοτικήε επιχείρησης από τον δήμο. Η πρόταση δεν πέρασε από το σώμα, στο πρώτο της σκέλος και προφανώς συνεχίζεται σήμερα το συμβούλιο με τη νέα διαμόρφωση της πρότασης του κ. δημάρχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου