Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αγωνιώδεις προσπάθειες της ΔΕΥΑΝ για να επανέλθει το νερό στη Νάουσα. Σε νευρική υστερία οι πολίτες και οι καταστηματάρχες!






Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλει η ΔΕΥΑΝ, σε συνεργασία με εξωτερικά συνεργεία, ώστε να επανέλθει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το νερό στη Νάουσα, αφού πολίτες και καταστηματάρχες βρίσκονται πλέον σε νευρική υστερία, μετά από την δωδεκάωρη διακοπή του. Το σημείο της βλάβης είναι πολύ περίπλοκο (κάπου στο πρανές της κοίτης της Αράπιτσας, στην πλατεία Ειρήνης) ενώ ο
σπασμένος αγωγός ήταν από αμίαντο της δεκαετίας του....1930, ενώ η γωνία που κουμπώνει στον άλλο αγωγό από μαντέμι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανταλλακτικό, εξ ου και η σημερινή αργοπορία! Στον τόπο της βλάβης βρίσκεται ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάνης και η πρόεδρος της ΔΕΥΝ κα. Λαζαρίδου, οι οποίοι καταννοώντας την ταλαιπωρία που υπέμειναν   οι πολίτες, μας δήλωσαν ότι ο επόμενος λογαριασμός της ΔΕΥΑΝ θα έχει έκπτωση 15% στα πάγια. Αναμένουμε λοιπόν με την ελπίδα ότι θα επανέλθει σύντομα το νερό, αφού η κατάσταση, ειδικά στην χρήση των τουαλετών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι τραγική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου