Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σταύρος Ζάχος: Με τον Γιώργο Μπίκα γιατί η Νάουσα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στις επιχειρηματικές εξελίξεις της Ημαθίας

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με την "Επιχειρηματική Ανανέωση" του Γιώργου Μπίκα για τις εκλογές στο Επιμελητήριο της Ημαθίας, ένας εξαιρετικός φίλος και ιδιαίτερα ικανός επαγγελματίας, που αγωνίζεται για τη Νάουσα εθελοντικά, απ΄όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται. Ο λόγος για τον Σταύρο Ζάχο, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του, στην προσπάθεια του κ. Μπίκα και
των άλλων συνυποψηφίων του, στην ανασύνταξη του επιμελητηριακού θεσμού και την επανεκκίνηση της εκπροσώπησης της Νάουσας στο Επιμελητήριο της Ημαθίας. "Στέκομαι στο πλευρό του Γιώργου Μπίκα για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, γιατί η Νάουσα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στις επιχειρηματικές εξελίξεις της Ημαθίας. Η πρόταση του υποψηφίου προέδρου μας για την δημιουργία γραφείων του Επιμελητηρίου σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, βρίσκει διαχρονικά σύμφωνους όλους τους επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής. Είμαι βέβαιος ότι ο ευπρεπής.χωρίς ακρότητες, αγώνας των υποψηφίων της "Επιχειρηματικής Ανανέωσης" θα εκτιμηθεί από τους συναδέλφους μας που θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 3η Δεκεμβρίου" μας δήλωσε ο κ. Ζάχος.


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΖΑΧΟΥ

Σταύρος Ζάχος,του Γεωργίου και της Σοφίας,το γένος Μπαρμπαρουση. Γεννήθηκα στην Νάουσα το 1977,τελείωσα το τεχνικό Λύκειο το 1995. Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό 18 μήνες και μετά ακολούθησα το επάγγελμα του πατέρα μου στο ταξί! Το 2001 εκλέχθηκα για πρώτη φορά στην θέση του ταμεία στο Ραδιοταξί Νάουσας,μετά Γραμματέας και πρόεδρος μέχρι και το 2014.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014, πρώτος επιλαχών του συνδυασμού.
Συμμετέχω στο δσ της ΔΕΥΑΝ Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νάουσας, 3 χρόνια πρόεδρος Επιτροπής αποκριάς Δήμου Νάουσας πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάουσας.
Ιδιοκτήτης και οδηγός του πρώτου 9θεσιου ταξι στην Νάουσα και Σταθμάρχης του πρακτορείου Νάουσας του ΚΤΕΛ Ημαθίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου