Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Κουτσιώφτης Στέργιος: Να αλλάξουμε σελίδα και να αναβαθμίσουμε το Επιμελητήριο Ημαθίας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΚΑ

Μετά από συζήτηση ανάμεσα σε συναδέλφους και άλλους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, με τους οποίους μας συνδέει  κοινό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του εμπορικού και παραγωγικού τομέα του τόπου, αποδέχθηκα πρόταση που μου έγινε και αποφάσισα να ασχοληθώ με το Επιμελητήριο Ημαθίας. Είμαι υποψήφιος διοικητικός σύμβουλος στο Εμπορικό Τμήμα, με τον συνδυασμό της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης» του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Μπίκα.
Ασχολούμαι χρόνια με την παραγωγή και το εμπόριο, εκπροσωπώντας την τρίτη γενιά μιας
οικογενειακής επιχείρησης, με αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την εμπορία νωπών κρεάτων, με έδρα τη Βέροια.  Η εταιρεία μας «Φάρμα Κουτσιώφτη» είναι γνωστή πανελλαδικά για την παραγωγή του μοσχαρίσιου κρέατος «Άρωμα» και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, επειδή μαζί με όλους τους συναδέλφους κτηνοτρόφους παραγωγούς, εμπόρους και πωλητές κρέατος, μπορέσαμε να κάνουμε τη Βέροια, σημείο αναφοράς ποιότητας και εγγύησης για το τοπικό προϊόν που είναι πλέον γνωστό στην αγορά, ως «Μοσχάρι Βέροιας ελληνικής εκτροφής».  Όλη αυτή η προσπάθεια, σε συνδυασμό και με άλλα προϊόντα της Ημαθίας, μπορούν να δημιουργήσουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, για την ανάπτυξη κάθε τομέα της τοπικής οικονομίας. Για την αγορά, για τον τουρισμό, για την παραγωγή, για το εμπόριο. Αυτός θα είναι ένας από τους βασικούς στόχους μας.

Όλοι εμείς που ζούμε καθημερινά, τα προβλήματα της παραγωγής, της εμπορίας και γενικά του επιχειρείν, έχοντας έδρα την Ημαθία, θέλουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό, σύγχρονο, δραστήριο, να ενεργοποιεί τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και να ανοίγει δρόμους για νέες ευκαιρίες δημιουργίας και ανάπτυξης. Δυστυχώς, δεν έχουμε τέτοιο Επιμελητήριο και θεωρώ ότι ο συνδυασμός της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης» μπορεί να αλλάξει σελίδα και να αναβαθμίσει τη λειτουργία του. Να το βγάλει από την αδράνεια, από την ανυπαρξία και από την απαξίωση, μέσα από μια δυναμική επιχειρηματική συλλογικότητα, ενωτικά και ανεξάρτητα. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ως «Επιχειρηματική Ανανέωση» διότι έχουμε τη θέληση, εκπροσωπούμε μια νέα αντίληψη δράσεων και κυρίως εκφράζουμε την καινοτόμο και τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα του τόπου μας.
Ένα νέο, αναβαθμισμένο Επιμελητήριο, μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο, για όλα τα παραπάνω. Η «Επιχειρηματική Ανανέωση» με τον Γιώργο Μπίκα και όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, είμαστε αυτοί που μπορούμε να αλλάξουν το άσχημο κλίμα του σήμερα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις αναπτυξιακές ευκαιρίες και κυρίως το εγγυόμαστε.
Προσωπικά, ως υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα, δεσμεύομαι για μια συνεχή προσπάθεια, συλλογική, έντιμη και κυρίως δημιουργική, για όλο τον εμπορικό και παραγωγικό κλάδο της Ημαθίας.  Γι αυτό ζητώ από όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες και εμπόρους, πρώτα να στηρίξετε μαζικά τον συνδυασμό μας και μετά να με τιμήσετε με τη ψήφο σας, για να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ, με στόχο να ενεργοποιήσουμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής και όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε το Επιμελητήριό μας.
Κουτσιώφτης Στέργιος (Γιούλης)
υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας
με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση» του Γ. Μπίκα
Επικοινωνία: Κουτσιώφτης Στέργιος
τηλ.: 2331071803
κιν : 6945856693

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου