Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Αύριο Σάββατο εντός με τον Καμπανιακό ο ΦΑΣ Νάουσα

Με προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων Χαρίεσσας και Μονοσπίτων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Καμπανιακό. Στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Ασλανίδη δεν θα είναι οι τιμωρημένοι (λόγω καρτών) Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Τούφας και Ντινόπουλος. Η απογευματινή προπόνηση που
έγινε χθες (15-2) στο γήπεδο των Μονοσπίτων, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και τακτική. Στόχος των Ναουσαίων στον αγώνα με τον Καμπανιακό είναι η νίκη, ώστε να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Μακεδονικό και Άρη Παλαιοχωρίου, βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση.

Ο αγώνας με τον Καμπανιακό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα γίνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Δημ. Στάδιο Νάουσας και διαιτητής έχει οριστεί ο κ. Κατεριάδης Ιορδάνης (ΕΠΣ Πέλλας), με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή Νικόλαο και Αρεστη Νικόλαο (ΕΠΣ Πέλλας).

Η Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ευχαριστεί τις ομάδες της Χαρίεσσας και των Μονοσπίτων για τη συνεργασία τους στην παραχώρηση των γηπέδων τους, προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία της ομάδας μας.

Από το Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου