Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νίκος Κουτσογιάννης: Δεχθήκαμε ανοίκεια επίθεση από ιδιοκτήτη λούνα παρκ. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη

"Θερμό" επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα Τετάρτη 25η Απριλίου το μεσημέρι στο δημαρχείο της Νάουσας, όταν ιδιοκτήτης λούνα παρκ, που ήθελε να το εγκαταστήσει στα
πανηγύρια του Πολυπλάτανου και των Μονοσπίτων, είχε αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και αντιδημάρχους του. Σε σχετική του επιστολή ο κ.Κουτσογιάννης, δίνει την δική του εξήγηση για τα όσα συνέβησαν, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υποβλήθηκαν, εκατέρωθεν, μηνύσεις στο Α.Τ Νάουσας και η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Ακολουθεί η δήλωση του κ. δημάρχου.


"Σήμερα το μεσημέρι, επιτελώντας το καθήκον μας, οι υπάλληλοι του τμήματος αδειοδοτήσεων του Δήμου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Πολυπλατάνου και Μονοσπίτων, οι Αντιδήμαρχοι κι εγώ, δεχτήκαμε ανοίκεια επίθεση, μέσα στο Δημαρχείο, με εξυβρίσεις και απειλές από ιδιοκτήτη λούνα-παρκ, κάτοικο Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του στη διαδικασία επιλογής για εγκατάσταση λούνα-παρκ στις πανηγύρεις Πολυπλατάνου και Μονοσπίτων. Εκφράζω τη θλίψη μου για το γεγονός και δηλώνω πως όλα τα στελέχη του Δήμου Νάουσας παραμένουμε αταλάντευτοι στην τήρηση της νομιμότητας και στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Για αυτό καθαυτό το περιστατικό, το λόγο έχει η δικαιοσύνη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου